Rasprodano!

Planine snova

51,76  U cijenu je uključen PDV (25%)

Ova podloga svijetlosivog tona je za sve one koji ne vole šarene dizajnove. Uklapa se u svaki prostor, neutralna je i ne dolazi previše do izražaja, ali ima ista svojsta kao i svaka druga Nubelino podloga. S druge strane ove podloge nalazi se šareni i veseli dizajn koji će razveseliti one najmlađe i probuditi znatiželju u njima, potaknuti ih da se okreću, pužu, pa čak i prohodaju, kao i djecu vrtićke dobi. I na ovom dizajnu nalazi se i traka koja ima mjere od 0 do 80 cm, koja omogućava da pratiš rast naših najmlađih Nubelino korisnika.

Uz svaku podlogu dolazi i odgovarajuća torba s ručkama.

Nema na zalihi

SKU: 0102-1 Kategorija:

Svaka naša podloga je dvostrana, što znači da s jedne strane ima veseli, a s druge strane edukativni print, na kojoj je dizajn s više kocaka. Svaka kocka krije, u ovom slučaju, jedan broj od 1 do 8. Veseli dizajn brojeva svidjet će se svakom djetetu i potaknuti naše mlade Nubelino korisnike vrtićke dobi na učenje prvih brojeva. Svaki broj popraćen je i engleskim nazivom koji mu pripada.

Čak i veseli print ima svoju edukativnu stranu – male kockice koje vidiš na prednjoj strani podloge zapravo su slova engleske abecede ili brojevi od 0 do 9!

Dodatne informacije

Dimenzije

180x200x1,5 cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Planine snova”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Planine snova”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)