Česta pitanja i odgovori 

Što je Nubelino podloga?

Nubelino podloga je dječja podloga namijenjena za igranje, puzanje, vježbanje, piknik itd. Lako je sklopiva i prenosiva. Uz simpatične dizajne, djeci igru čini još zanimljivijom. Služi i za učenje slova i brojeva, s obzirom na to da svaka mala izbočena kockica koja je sastavni dio spužve ima na sebi ucrtan broj ili slovo.

Svaka podloga ima s jedne strane djeci zanimljiv dizajn, dok s druge strane ima pojmove za svako slovo engleske abecede ili za svaki broj od 0 do 9, ovisno o tome koji dizajn izabereš. Na nekim našim podlogama, možeš pratiti i rast svog djeteta jer je dio dizajna i traka s mjerama od 0 do 80, 90 ili 100 cm, ovisno o dizajnu.

Kome je namijenjena Nubelino podloga?

Podloge su namijenjene djeci od 0 mjeseci starosti na dalje.

Kako održavati Nubelino podlogu?

Nubelino podloga je vrlo jednostavna za održavanje. Ne savjetujemo korištenje bilo kakvih sredstava kod čišćenja jer time možeš oštetiti površinu podloge. Ne brini se zbog mrlja, naše podloge je dovoljno prebrisati vlažnom krpom ili vlažnim maramicama na bazi vode te posušiti.

Je li Nubelino podloga sigurna za moje dijete?

Naše Nubelino podloge su potpuno sigurne. Antialergijske su i ne sadrže otrovne materijale ni štetne supstance kao što su BPA i ftalati. Sve podloge imaju certifikat o sukladnosti proizvoda i odgovaraju standardima europskih pravila sigurnosti EN-71.

Koja je cijena dostave?

Cijena dostave je 35 kuna. Dostavu vrši GLS (General Logistics Systems Croatia d.o.o. za usluge) ili DPD.

Postoji li mogućnost osobnog prikupa podloge?

Nemamo tu opciju, samo dostava na kućnu adresu.

Kako pokloniti Nubelino podlogu?

Kod adrese za dostavu samo naznači adresu osobe kojoj poklanjaš podlogu i dalje prepusti sve nama.

Kako izvršiti povrat?

Povrat isporučenog proizvoda možeš izvršiti u roku od 14 dana od dana primitka. Povrat sredstava ostvaruješ ukoliko je proizvod dostavljen u nekorištenoj originalnoj ambalaži, originalno zapakiran, neupotrebljavan i s originalnim računom.

Želiš surađivati s nama?

Javi nam se na nubelino@nubelino.hr